Fasadsiffror

Nytt hos FMAB! Nu kan du beställa specialtillverkade fasadsiffror hos oss. Monteringskit med distanser medföljer så du kan montera siffran en bit från fasaden.

Läs mer

Ny bockmaskin

Vi uppgraderar maskinparken med en mycket smidig bockmaskin från Euromac. Det är en Digibend 400 CNC horisontalpress som är en mångsidig maskin med enkla och snabba omställningar från en verktygsuppsättning till en annan. Med denna investering kan vi erbjuda våra kunder ännu bättre kapacitet när det gäller böjning, bockning, stansning, två-käftböjning m.m. Max tryck 400 […]

Läs mer

Ny svarv i maskinparken

Fryksände Mekaniska AB har investerat i en ny CNC svarv från Doosan Machine Tools. Det är en Doosan Puma 2100 SY som är utrustad för ökad produktivitet, ökad noggrannhet och säker tillverkningsprocess. Investeringen ger oss möjlighet att möta kunders krav på anpassade konfigurationer. Samtidigt får vi en ökad effektivitet tack vara sub-spindel, Y-axel, effektiva svarvlängder […]

Läs mer

Reportage

Läsning: Reportage om oss i mekpoint.com Fryksände mekaniska störst i norra Värmland Värmländska Torsby har måhända sina berömdheter, men störst av dem alla är nog kantpressen med 400 tons tryck och högteknologi under skalet som lämnar allt annat i sin bleka skugga. (reportaget är från 2015)

Läs mer

Ny hemsida

Inom kort kommer vår nya hemsida att vara på plats med mer info om vår verksamhet. Samtidigt byter vi namn till fryksandemekaniska.se (fmab.info kommer att fasas ut, men är aktiv under en övergångsperiod).

Läs mer